[Concurs] Castiga unul din cele 5 bilete (Full Access) la HackTM 2014

HackTM

HackTM este un hackathon organizat de către Timișoara Startup Hub împreună cu Banat IT și voluntari care activează în diverse comunități tech locale. Evenimentul va avea loc  în perioada 17-19 octombrie, în Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

HackTM se adresează tuturor pasionaților de IT, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire profesională. Activitățile se vor desfășura pe track-uri care să răspundă ariilor de interes ale participanților:

 • web & mobile development
 • hardware & embedded, IOT, house-automation
 • open source
 • game development
 • big data
 • city projects
 • coding kids.

Sunt aşteptaţi aproximativ 500 de participanți, care vor lucra în echipe sub îndrumarea unor mentori cu expertiză, având la dispoziţie materialele necesare fiecărui track. Cele mai promițătoare proiecte din cadrul fiecărui track vor fi premiate.

Dat fiind faptul că faceți parte din comunitatea Gadget Talk Romania, HackTM vă oferă 5 bilete gratuite (biletele includ full access pe toata perioada evenimentului – 3 zile, mancare inlcusa, un swag si un tricou cu emblema evenimentului.

UPDATE: Am adaugat un criteriu de departajare in urma caruia deveniti eligibili pentru tragerea la sorti. Astfel, pentru a intra in posesia unui bilet, trebuie sa identificati care dintre sponsorii evenimentului lucreaza cu tehnologii web, iar noi vom extrage  castigatorii – Vineri, 10 Octombrie, cu ajutorul websiteului www.random.org.

 

Succes!!!

6 Comentarii

 1. Bizdadea Dan

  October 3, 2014 at 5:56 pm

  Pai, si ce fel de concurs e asta? Care e meritul celor care castiga fata de ceilalti ? E totusi un eveniment care se adreseaza unei categorii de oameni. Daca procedati asa sa selectati invitatii, mai simplu luati 10 oameni de pe strada si le dati biletele.

  • Florin Popovici

   October 3, 2014 at 11:21 pm

   In regula, am adaugat o regula dupa care vom face selectia.. multumim pentru feedback, Dane.

 2. Teodor Ştefu

  October 3, 2014 at 6:20 pm

  Pare interesant.

 3. Maxim Matvei

  October 3, 2014 at 9:18 pm

  Lucrez freelancer de 4 ani + vreo 5 ani la proiecte proprii înainte de asta. Dacă există posturi serioase vacante într-o firmă, aş vrea să particip.

 4. Sisu Alexandu Marius

  October 3, 2014 at 10:20 pm

  Transportul din alte localitati este inclus?

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *