Imagini de presa cu Galaxy A5, scapate pe Internet

imagini de presa cu galaxy a5

Primele imagini de presa cu Galaxy A5

Acum aproximativ 2 luni, Samsung anunta modelul de smartphone Galaxy Alpha, smartphone-ul de debut al noii game, Galaxy A. Noul terminal se evidentiaza printr-un design mult mai elegant, premium, dar si cu o partiala constructie din metal.

Fiind o gama proaspat lansata, noi modele sunt asteptate pentru lansare, cum ar fi Galaxy A3, A5 si A7, conform ultimelor zvonuri lansate in mediul online. Litera “A” defineste gama Alpha, iar existenta lor pare a fi tot mai plauzibila, datorita imaginilor scapate online. Astazi va prezentam primele imagini de presa cu Galaxy A5, imagini care arata ca Samsung a facut cateva schimbari la aspectul terminalelor, oferind un “look” mult mai elegant, mai simplu, asemanator cu proaspat lansatul model, Galaxy Alpha.

Intr-una dintre primele imagini de presa cu Galaxy A5 (vezi imaginea de mai sus), putem vedea ca respectivul model adopta un design mult mai simplu, curbat la colturi si atat, fara acele curburi pe laterale, asa cum are Galaxy Alpha. Capacul pe spate pare a fi mat, fara textura, deci usor, usor se indeparteaza de design-ul lui Samsung Galaxy S5.

Conform zvonurilor, Galaxy A5 ar avea ca specificatii, un ecran de 5 inch cu rezolutie HD, un procesor Snapdragon 400, 2GB RAM, o camera frontala de 5 megapixeli si una principala de 13 megapixeli. 16GB memorie interna de stocare, o baterie de 2.300 mAh si Android 4.4 KitKat ca sistem de operare. Mai jos aveti primele imagini de presa cu Galaxy A5.

Zvonurile spun ca acest model, impreuna cu Galaxy A3 si A7 s-ar putea lansa pe la sfarsitul acestui an, insa Samsung nu a confirmat sau infirmat vreo informatie pana acum.

Ce parere aveti de noua schimbare abordata de Samsung?

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *