iPad Air 2 si iPad Mini 3 disponibile curand in oferta operatorilor telecom

oferta operatorilor telecom

Noile tablete Apple iPad in varianta 4G LTE, vor intra in oferta operatorilor telecom de la noi, pana la finele acestei luni.

Aseara, in cadrul unui eveniment cu presa, Apple a lansat noua generatie de tablete iPad, este vorba despre iPad Air 2 si iPad Mini 3, ambele dotate cu Touch ID si noua versiune iOS 8.1.

Cele doua tablete Apple iPad Air 2 si iPad Mini 3 vor intra in ofertele operatorilor telecom locali – Orange si Vodafone Romania, pana la finele acestei luni, in varianta WiFi + 4G. Tabletele vor putea fi achizitionate impreuna cu unul din abonamentele de date LTE incluse in portofoliul operatorilor mai sus mentionati. Momentan nu avem informatii despre pretul lor, dar vom reveni cu detalii atunci cand va fi cazul.

Conform site-ului Apple, iPad Air 2 costa $500 in varianta WiFi de 16GB, in timp ce modelul de 64GB costa 600, iar cel 4G LTE cu $130 mai mult. iPad Mini 3 are un pret ce variaza intre 400 si 600 de dolari pentru variantele WiFi, iar modelele cu 4G LTE au un pret cu $130 mai mult.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *