Canon XEED WUX6000, noul proiector emblematic, lansat de Canon Europe

canon xeed wux6000

Canon XEED WUX6000, noul proiector emblematic

Canon Europe, lider global pe piata solutiilor de imagistica, anunta lansarea unui nou proiector emblematic, numit Canon XEED WUX6000, superior din punct de vedere al calitatii imaginii, conectivitatii si durabilitatii.

Julian Rutland, Director de Planificare si Strategie, Canon Europe: “Specialiștii în integrarea sistemelor și clienții noștri cer o mai mare flexibilitate și calitate a imaginii de la soluțiile lor de proiectare. Noi răspundem acestor cereri din piață prin noul nostru produs emblematic, oferind o varietate de obiective compatibile, calitate avansată a imaginii și un consum îmbunătațit de energie, pentru o gamă întreagă de medii de lucru – inclusiv birouri, săli de clasă și proiecții digitale pe panouri informative.”

Videoproiectorul Canon XEED WUX6000 aduce noi avantaje si pe partea consumului de energie, proiectand imagini luminoase si la rezolutie inalta, la un consum redus de doar 0,076W per lumen. Calitatea imaginii este imbunatatita prin adoptarea unui mecanism de imagistica nou-dezvoltat, precum si a sistemului optic AISYS4.1 (Sistem de Iluminare Aspectual), iar instalarea si conectivitatea noului XEED WUX6000 este mai usoara. Calitatea imaginilor este imbunatatita si prin adaugarea noilor panouri LCOS, ce ofera luminanta si grad de reflexie sporite, alaturi de un consum redus de energie. Noul panou LCOS este foarte rezistent la fenomenul bum-in, astfel, videoproiectorul poate proiecta continuu, timp de pana la 100 ore, aceeasi imagine, fara ca pe panou sa se “arda” conturul acesteia, comparativ cu un panou LCD, unde fenomenul poate aparea dupa 2-3 ore.

Videoproiectorul Canon XEED WUX6000 este compatibil cu 5 tipuri diferite de obiective de proiectie: obiective fixe scurte, obiective zoom wide, obiective zoom standard, obiective zoom long zoom si obiective zoom ultra-long zoom. Imaginile de pana la 600 inch/ 1.524 cm pot fi proiectate la un format de imagine de 16:10, de la o distanta de 13 metri, cu ajutorul obiectivului de zoom superangular RSIL05WF. Functia de deplasare motorizata a obiectivului permite utilizatorilor sa ajusteze pozitia imaginilor proiectate in toate directiile, cu ajutorul unei simple telecomenzi. Mai mult, videoproiectorul are incorporat si un corector de imagine cu o functie de potrivire a marginilor, ce duce la o suprapunere precisa a imaginilor. Videoproiectorul mai poate fi montat si intr-o gama variata de unghiuri, permitandu-le utilizatorilor sa isi realizeze proiectiile video din orice unghi.

Videoproiectorul Canon XEED WUX6000 va fi disponibil din luna Decembrie 2014. Pretul este momentan necunoscut.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.