Acord intre Google si LG privind brevetele

acord intre google si lg

Acord intre Google si LG pe o perioada de 10 ani privind brevetele

Un acord intre Google si LG a fost anuntat recent, acord ce implica direct brevetele celor doua companii. Aceasta intelegere vizeaza o gama larga de tehnologii si produse, astfel, Google si LG isi pot imprumuta brevetele atat cele existente, cat si cele ce urmeaza pe parcursul celor 10 ani.

Acest acord intre Google si LG ar putea aduce noi produse pe piata, in viitorul apropiat, avand in vedere ca LG, compania sud-coreeana este producatorul smartphone-urilor Nexus 4 (2012) si Nexus 5 (2013). Anul acesta, Google a ales alti producatori pentru gama Nexus, mai exact HTC (Nexus 9) si Motorola (Nexus 6). O astfel de intelegere privind brevetele a mai fost realizata intre Google si compania sud-coreeana Samsung, dar pentru o perioada de 5 ani.

Oricum, e de la sine inteles ca Google si LG vor lucra cot la cot pentru dezvoltarea unor noi tehnologii si producerea unor noi produse, mai ales dupa ce Allen Lo, consilierul general adjunct pentru brevete de la Google a spus ca intelegerea intre cele doua companii va permite aducerea unor noi produse si servicii utilizatorilor din intreaga lume, in timp ce LG a declarat oficial ca acest angajament va dezvolta noi produse si tehnologii care sa imbunatateasca vietile consumatorilor.

 

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *