Lansarea YotaPhone 2 va avea loc pe 3 decembrie, la Londra

 

lansarea yotaphone 2

Lansarea YotaPhone 2 va avea loc la Londra

Mai tineti minte smartphone-ul YotaPhone 2 prezentat la Mobile World Congress (MWC 2014), in luna februarie? Ei bine, de atunci pana in prezent, nu s-a mai auzit nimic de la compania de origine rusa, Yota Devices. Astazi, in schimb, pe pagina @YotaPhone de pe Twitter s-a anuntat lansarea YotaPhone 2, unde au spus ca dispozitivul va fi prezentat pe data de 3 decembrie, printr-un eveniment pe baza de invitatie, gazduit la Londra. Era si de asteptat un astfel de anunt, mai ales ca la MWC, Yota Devices a spus ca va fi lansat la sfarsitul anului 2014.

 


Smartphone-ul reprezinta a 2-a generatie din gama Yota cu dual-screen, caracteristica principala care starneste interesul utilizatorilor fiind cele doua ecrane (pe fata si pe spate). YotaPhone 2 dispune de un ecran frontal AMOLED de 5 inch, iar pe spate, un ecran e-ink (electronic ink) de 4.7 inch. Ecranul de pe spate este in intregime tactil si are o rezolutie de 960 x 540. Rata de reimprospatare este mica, astfel ca singurele lucruri pe care le va afisa sunt notificari, date financiare, date legate de activitatea fizica si alte tipuri de notificari. Mai mult, ecranul de pe spate va fi in permanenta activ, cu un consum foarte scazut de energie, datorita tehnologiei e-ink. Alte specificatii: procesor quad-core Qualcomm 800, functie de incarcare wireless, NFC, anti-furt si hands-free audio integrat (IHF).

 

Disponibilitatea a fost anuntata inca de la MWC 2014, adica in Rusia, Europa si Orientul Mijlociu. Vom afla mai multe detalii la lansarea YotaPhone 2,  la Londra.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *