StiriTelecom

Vodafone ofera bonus internet si convorbiri nelimitate pentru abonatii RED si Smart, in Supernet 4G

vodafone bonus internet si convorbiri nelimitate

Bonus internet si convorbiri nelimitate pentru abonatii Vodafone RED si Smart

De astazi, utilizatorii care semneaza sau prelungesc un abonament RED sau Smart beneficiaza, promotional, de experienta utilizarii serviciilor si tehnologiei 4G, un bonus internet si convorbiri nelimitate, telefoane la preturi avantajoase si acces gratuit la unele dintre cele mai populare aplicatii mobile din Romania.

Tot promotional, abonatii noi si existenti isi pot activa de acum bonusul Nelimitat, astfel: pentru abonamentele de voce Smart, bonusul ofera SMS-uri nationale si internet nelimitat, iar pentru abonamentele de voce RED, bonusul ofera internet nelimitat. Bonusul este gratuit si valabil timp de 4 luni, pentru utilizatorii 4G, respectiv 2 luni, pentru utilizatorii 3G. Bonusul se activeaza la *100$, ramura „Internet”, in termen de 30 de zile de la data activarii sau reinnoirii abonamentului. Utilizatorii 4G sunt clientii Vodafone care, in perioada promotiei, achizitioneaza si folosesc un smartphone 4G dotat cu SIM 4G, precum si un abonament 4G.

Noua promotie este sustinuta de campania de comunicare „Bunici de Duminica”, ce se inscrie in platforma „Romanii au initiativa”. Campania le are in centru pe Tanti Ani si Marcela, doua surori din Bucuresti cu o pasiune comuna. Campania se bazeaza pe ideea ca tehnologia poate ajuta comunitati diferite sa se intalneasca: comunitatea bunicilor care gatesc preparate culinare delicioase si comunitatea tinerilor care traiesc departe de casa.

Mai mult, noua oferta aduce si telefoane la preturi speciale, deoarece, in prezent, Vodafone deruleaza si o campanie de BuyBack, care permite achizitia unor smartphone-uri de ultima generatie, incepand cu 0 Euro. Astfel, clientii care aleg RED 19 pot achizitiona Nokia Lumia 635 la 1 euro sau Samsung Galaxy Express 2 (exclusiv la Vodafone) la 0 Euro, prin programul „4G Smart BuyBack”. Clentii care aleg abonamentul RED 25 pot opta pentru un HTC Desire 610 la 1 euro sau Nokia Lumia 735, disponibil exclusiv in portofoliul Vodafone, la pretul de 0 euro. Noul Samsung Galaxy Alpha poate fi achizitionat, impreuna cu abonamentul RED 39, la pretul de 129 euro, prin acelasi program, iar Nokia Lumia 830, cu acelasi tip de abonament, poate fi achizitionat la 0 Euro. (mai multe informatii despre abonamentele si oferta de telefoane de la Vodafone)

Utilizatorii de Internet mobil pentru laptop, PC sau tableta au la dispozitie 6 planuri tarifare avantajoase, cu preturi ce variaza intre 8 si 29 euro/luna. Toate abonamentele Vodafone de Internet mobil ofera acum acces la serviciile 4G. In plus, incepand cu SMART NET 10, abonamentele ofera trafic nelimitat de date pe durata noptii, intre orele 23.00 si 6.00.

Promotional, abonatii care incheie sau reinnoiesc un abonament de Internet mobil beneficiaza automat de bonusul Nelimitat, ce ofera gratuit trafic de date nelimitat, timp de 4 luni. Mai mult, abonatii pot achizitiona si tablete in pachete atractive, cum ar fi cea mai accesibila tableta 4G – Vodafone Smart Tab 4G 8″ la 15 euro/luna, impreuna cu Start Net 8. (mai multe informatii despre pachetele de servicii de Internet mobil pentru PC, laptop si tableta)

Abonatii Vodafone beneficiaza si de un pachet de aplicatii ce include acces la canale TV, emisiuni de lifestyle, documentare si cele mai importante competitii fotbalistice prin aplicatia Seenow, muzica nelimitata (Zonga). Vodafone ofera si o serie de servicii si aplicatii referitoare la protectia datelor si navigarea in siguranta pe Internet. Secure Net, Vodafone Cloud, Vodafone Protect, Vodafone Guardian sau Vodafone Contacts.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!