Allview C6 Quad 4G, noul smartphone accesibil cu conexiune LTE

allview c6 quad 4g

C6 Quad 4G, noul smartphone LTE de la Allview

Allview, cunoscutul brand romanesc ce se remarca prin lansarea de smartphone-uri si tablete, nu doar in Romania, ci si pe piata europeana, a anuntat astazi C6 Quad 4G, noul smartphone accesibil cu conexiune LTE.

Am dorit lansarea unui telefon care să răspundă celor mai noi și exigente criterii ale tuturor consumatorilor de tehnologie mobilă, dar accesibil în același timp! Simplu și elegant, acest smartphone va încânta îndeplinind dorințele tuturor.” a declarat Lucian Peticilă, managerul general al companiei.

C6 Quad 4G dispune de un ecran IPS LCD de 4.5 inch cu rezolutia de 854 x 480 pixeli protejat cu Gorilla Glass. Puterea de procesare este reprezentata de un chipset quad-core de 1.3GHz, iar aplicatiile 3D ruleaza datorita placii grafice Mali-400. Memoria RAM este de 1GB, iar memoria interna de stocare este de 8GB, dar poate fi extinsa printr-un card microSD de maxim 32GB. Camera foto frontala este de 0,3MP, iar cea principala este de 5 MP OmniVision (OV5648) cu autofocus si posibilitatea de a inregistra clipuri video la rezolutie 1080p si 30 cadre pe secunda. Bateria este de 1800 mAh, iar sistemul de operare este Android 4.4 KitKat.

Smartphone-ul Allview C6 Quad 4G este disponibil de astazi pentru pre-comanda, pretul fiind de 599 lei.  Mai multe detalii puteti afla pe site-ul Allview.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.