Orange lanseaza un nou mod de plata pentru clientii care cumpara aplicatii din Google Play store

Operatorul telecom Orange Romania a anuntat ca incepand de astazi, 18 Decembrie, clientii sai utilizatori de smartphone cu Android, au inca o alternativa la plata aplicatiilor si a jocurilor cumparate din Google Play store.

Astfel, pe langa optiunea standard pusa la dispozitie de Google, aceea de a face plata cu cardul bancar, noua varianta de plata propusa de Orange le va permite clientilor sa plateasca cu creditul disponibil pe cartela Orange Prepay sau odata cu plata urmatoarei facturi, in cazul celor care detin un abonament. Clientii Orange vor putea descarca astfel aplicatii si jocuri in valoare de maxim 15 euro fiecare, in limita a 50 de euro lunar.

orange-plata-factura

Cei care opteaza pentru aceasta modalitate de plata trebuie sa aleaga optiunea de facturare prin operatorul de telefonie mobila, afisata imediat dupa selectarea produsului dorit, in cazul in care nu au mai cumparat pana acum jocuri si aplicatii din Google Play, sau dupa selectarea produsului dorit si a sagetii de langa pret daca au mai facut astfel de cumparaturi.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul operatorului.

Ce parere aveti despre acest sistem de plata pus la dispozitie de Orange Romania?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.