Samsung SE790C, noul monitor curbat de 34 inch cu rezolutie WQHD

Samsung SE790C 1

Samsung SE790C, monitor curbat cu diagonala de 34 inci si rezolutie ULTRA-WQHD

Samsung SE790C  este cel mai nou si avansat monitor curbat lansat de compania sud-coreeana, oferind o experienta vizuala imbunatatita, captivanta si confortabila. Acesta dispune de o diagonala de 34 inch si o rezolutie ultra-wide QHD (3440 x 1440) si ofera productivitate imbunatatita si divertisment, precum si un design ergonomic si sofisticat.

„Modelul SE790C de la Samsung vine cu o curbură remarcată în industrie, câștigătoare de premii, care oferă o experiență de vizualizare cu adevărat captivantă, confortabilă și diferită,” a declarat Seoggi Kim, Senior Vice President, Visual Display Business, Samsung Electronics. „Noul monitor curbat stabileşte, prin inovaţie, noi standarde în ceea ce priveşte capabilităţile monitoarelor şi  soluţiilor de display printr-o calitate superioară a imaginii, productivităţii şi funcțiilor dedicate divertismentului și design”.

Designul 3000R (raza de curbura de 3000mm) al noului Samsung SE790C se apropie mai mult de curbura ochilor privitorului, overind o experienta de vizualizare mult mai diferita fata de monitoarele plate, traditionale. Totodata, curbura monitorului ajuta la vizualizarea de tip panoramic, creand un camp vizual mai larg si o experienta vizuala mai captivanta, dand senzatia de 3D.

Samsung SE790C

Monitorul Samsung SE790C are o diagonala de 34 inch cu raport de imagine de 21:9 si rezolutie ULTRA-WQHD (3440 x 1440 pixeli). Acesta are un unghi de vizualizare de 178:178 grade, un timp de raspuns de 4 ms, dispune de doua porturi HDMI, Display Port, USB Hub (1 upstream / 4 downstream v. 3.0) si doua difuzoare de 7W. Functii: game mode, flicker free, eco saving, off timer, image size, Samsung MagicBright, sound mode, PIP (Picture-in-Picture) 2.0, PBP (Picture-by-Picture), USB 3.0, Super Charging.

Informatii privind pretul si disponibilitatea in Romania sunt momentan necunoscute. Vom reveni cu noi detalii de indata ce aceste lucruri vor fi facute publice.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.