V1 Viper i 4G, cel mai nou smartphone Allview cu tehnologie LTE

V1 Viper i 4G

Allview a lansat astazi un nou smartphone cu Android, V1 Viper i 4G, care completeaza portofoliul de modele echipate cu tehnologie 4G LTEDevice-ul este cel mai accesibil smartphone Dual SIM de pe piata din Romania, ce ofera conectivitate 4G pe ambele SIM-uri. 

„Suntem încântați să prezentăm V1 Viper i 4G, smartphone de buget care oferă funcții de ultimă oră la un preț accesibil. Telefonul cu display generos suportă conexiune 4G pe ambele SIM-uri, alternativ, cu posibilitatea de a comuta între acestea rapid și ușor.”, a declarat Managerul General al companiei, Lucian Peticilă.

Fiind un smartphone accesibil, V1 Viper i 4G dispune de un ecran IPS cu diagonala de 4.7 inci (rezolutie 480 x 854), un procesor quad-core de 1.3GHz, 1GB memorie RAM, 8GB spatiu intern (slot microSD inclus – 32GB maxim), camere foto de 5MP si 2MP, sistemul de operare  Android 4.4 Kitkat si o baterie Li-Polymer de 1800 mAh. Acest model mai dispune si de un sistem DTS (Digital True Surround) si Wi-Fi Direct pentru transfer de date rapid de fisiere (continut).

Smartphone-ul V1 Viper i 4G este disponibil incepand, inca de astazi, pe baza de precomanda, direct de pe site-ul produatorului la pretul de 649 lei.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *