Imagini de presa cu HTC One M9 inainte de lansarea oficiala de pe 1 martie

Imagini de presa cu HTC One M9

Acum 2 zile, am avut ocazia pentru prima data, sa aruncam o privire peste urmatorul telefon de top al celor de la HTC, telefon al carui aspect la prima vedere, nu pare sa fi suferit prea multe modificari comparativ cu One M8 din 2014. Desi aceste fotografii nu ne-au convins 100% ca, intr-adevar este One M9, astazi, o serie de imagini de presa scapate pe internet de magazinul de retail Alibaba, confirma autenticitatea si desgin-ul telefonului, dupa cum se poate observat pe imaginile acestui articol.

Una din marile modificari ale telefonului la exterior, ar fi forma camerei foto de pe spate, care, pe M9, va avea o forma usor ovala, iar conform zvonurilor beneficiaza de un senzor de 20.7MP, in timp ce camera frontala va fi una UltraPixel. Sa mai mentionam ca aceleasi zvonuri spun ca noul flagship nu va mai avea difuzoare si tehnologie Beats Audio, ci un sistem audio Dolby 5.1 cu doua difuzoare frontale stereo. Pe partea de procesare, M9 va fi echipat cu un chipset Snapdragon 810 pe 64-bit, va avea 3GB memorie RAM, un ecran Full HD de 5 inci si nu va lipsi nici interfata grafica HTC Sense, versiunea noua 7.0 si sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

one-m9-htc

Compania HTC si-a programat un eveniment cu presa, pe data de 1 martie, in Barcelona la Mobile World Congress, unde ne asteptam ca producatorul taiwanez sa anunte si primul sau smartwatch.

Ce parere aveti despre noul look al modelului varf de gama pe 2015 de la HTC?

sursa | via

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *