Televizorul premium OLED cu cristale Swarovski de la LG, disponibil in Romania

televizorul premium OLED cu cristale Swarovski

Televizorul premium OLED cu cristale Swarovski de la LG.

Cui nu ii plac pietrele pretioase, mai ales daca acestea vin aplicate pe un televizor premium, nu-i asa? Ei bine, LG Electronics a anuntat saptamana aceasta lansarea televizorului premium OLED cu cristale Swarovski pe piata noastra.

Televizorul premium OLED cu cristale Swarovski de la LG beneficiază de un design unic realizat împreuna cu renumitul brand austriac de bijuterii si lider mondial producator de cristale de inalta calitate. Noul model LG 55EA975V este disponibil exclusiv in reteaua de magazine Media Galaxy.

Prezentat in toamna anului trecut la IFA 2014, televizorul dispune de un stand aerodinamic cu cristale sclipitoare completate de culorile vii și precise ale pixelilor auto-iluminatori OLED. Toate acestea au ca rezultat un televizor avansat care emană o eleganță desăvârșită.

Suntem încântați să oferim consumatorilor din România acest televizor unic – primul în colaborare cu designeri de la Swarovski. Exemplul perfect pentru rafinament, cristalele Swarovski și televizorul nostru premium OLED se completează perfect. Cristalele ajută la crearea unui aspect superb, în timp ce tehnologia noastră OLED asigură un nivel de calitate a imaginii uimitor”, a declarat Bumseop Lee, președinte al LG Electronics România.

“Faptul că oferim în premieră pe piața din România televizorul premium OLED cu cristale Swarovski nu este o întâmplare. Media Galaxy înseamnă inovație, tehnologie de top și cea mai variată gamă de produse. Aducem în magazinele noastre ediții limitate și cele mai noi gadgeturi, ridicând de fiecare dată standardele electro-retailului din România”, a adăugat Carmen Căpitănescu, Marketing Manager Media Galaxy.

Cu o grosime de doar 4 mm și o greutate de numai 16 kg, televizorul LG CURVED OLED este exemplul perfect pentru personalitatea brandului Swarovski. Cu ajutorul elegantului Crystal Stand LG, ecranul curbat ergonomic pare să plutească în aer, un efect uluitor care ajută la creșterea efectului asupra telespectatorului. Pentru a crea această poziție unică, aproximativ 460 de cristale luminiscente Aurora Borealis de trei dimensiuni diferite (SS8, 10 și 12) au fost aplicate manual, folosind șabloane speciale. Rezultatul este un model strălucitor subtil, dar elegant, care transformă un televizor de ultimă generație într-o operă de artă.

Televizorul OLED de la LG oferă o precizie vizuală de neegalat datorită sistemului avansat LG de reglare a luminozității și datorită avantajelor inerente ale tehnologiei OLED. Telespectatorii vor vedea cum fiecare pixel prinde viață și se vor bucura de realismul incredibil al culorilor naturale, clare și de rata de contrast infinită. Un produs unic care combină cea mai bună tehnologie cu cel mai bun design, televizorul premium LG CURVED OLED cu cristale Swarovski strălucește atât la propriu, cât și la figurat.

Televizorul premium OLED cu cristale Swarovski de la LG în ediție limitată este disponibil exculsiv în rețeaua de magazine Media Galaxy la prețul de 15.999 lei (Altex ofera o reducere de 1000 lei).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *