Canon lanseaza imprimanta PIXMA MX495 cu WiFi, pentru biroul de acasa

PIXMA MX495

Canon a anuntat astazi o noua imprimanta din gama PIXMA, conceputa pentru cei care au nevoie acasa de o imprimanta cu conectare in cloud. Conform producatorului PIXMA MX495 inlocuiește modelulMX395și pune la dispoziție o întreagă gamă de funcții de conectare, de la Wi-Fi la asistență pentru PIXMA Cloud Link de la Canon, toate acestea fiind oferite de un echipament compact multifuncțional inkjet. Introducerea modelului PIXMA MX495 reprezintă o garanție că varietatea de opțiuni de conectare pusă la dispoziție de Canon este disponibilă pentru oricare nivel de gamă.

MX495 este un echipament multifuncțional care oferă imprimare, copiere, scanare și transmitere prin fax și a fost creat pentru a fi accesibil ca preț dar și intuitiv, beneficiind de conectare încorporată de tip Wi-Fi și Cloud.

Funcția integrată Wi-Fi permite partajarea imprimantei MX495 între mai multe calculatoare, laptopuri și dispozitive wireless de acasă sau de la birou, fie că utilizatorii doresc să imprime documente, materiale în format PDF, e-mail-uri sau prezentări pentru serviciu, proiecte realizate ca temă pentru acasă sau fotografii speciale pentru utilizare acasă. Compatibilitatea cu Apple AirPrint și Google CloudPrint, precum și aplicația PIXMA Printing Solutions, care poate fi descărcată simplu și gratuit din magazinul Apple sau din magazinul Google Play, asigură conectarea la o imprimantă și imprimarea fără probleme, indiferent de utilizatorii de dispozitive conectate, pe care să vă bazați acasă sau la serviciu.

De asemenea, imprimanta MX495 se conectează cu PIXMA Cloud link de la Canon, care permite imprimarea de documente și imagini din servicii de cloud precum GoogleDrive, Dropbox, Facebook și OneDrive, direct din imprimantă. O altă facilitate este aceea că utilizatorii pot scana materiale în format JPEG și PDF și le pot salva direct în conturi de cloud sau pe dispozitive inteligente cu ajutorul aplicației PIXMA Printing Solutions sau pot scana și trimite documente de lucru importante prin e-mail, sub formă de atașamente. Imprimanta MX495 este compatibilă cu Modul Punct de Acces, care permite telefoanelor inteligente și tabletelor să fie conectate la imprimantă fără a fi necesară conectarea la Internet.

Paper Tray

La fel ca în cazul altor modele din gama PIXMA, modelul MX495 beneficiază de acces la software-ul Canon My Image Garden[i] care combină toate software-urile disponibile anterior pentru produsele Canon PIXMA într-o singură interfață ușor de utilizat, permițând navigarea rapidă și ușoară între funcțiile de imprimare și scanare. În plus, software-ul Easy-PhotoPrint+, disponibil prin intermediul aplicației PIXMA Printing Solutions, include și modele de imagini, calendare și felicitări, care pot fi accesorizate cu fotografii, pot fi imprimate și oferite familiei sau prietenilor.

Caracteristicile imprimantei PIXMA MX495:

  • Cartuș FINE cu picături de cerneală de 2pl și rezoluție de imprimare de până la 4800 dpi
  • ISO ESAT: 8,8ipm (Mono) 4,4ipm (Color)
  • Cartușe XL opționale
  • Conectivitate Wi-Fi & Mod Punct de acces
  • Aplicaţia PIXMA Printing Solutions
  • Compatibilitate cu Apple AirPrint™ și Google Cloud Print™
  • PIXMA Cloud Link (Imprimare & Scanare)
  • Scanare către e-mail
  • Easy-PhotoPrint+

Acest model de imprimanta va fi disponibila pe pietele din Europa, incepand cu luna martie, 2015.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *