Galaxy Grand Prime, din 9 februarie, exclusiv in oferta Telekom Romania

Galaxy Grand Prime

Lansat anul trecut in toamna, Samsung Galaxy Grand Prime ajunge si pe meleagurile noastre, in premiera de la operatorul Telekom Romania.

Telefonul Galaxy Grand Prime va fi disponibil din data de 9 februarie in magazinele operatorului telecom, Germanos si ale partenerilor sai, dar il gasiti si online pe site-ul Telekom si Germanos.

Terminalul Samsung poate fi cumparat la preţul de 99 lei la abonamentul Nelimitat Voce L care, pentru 19,95 euro/luna (TVA inclus), ofera comunicare nelimitata in orice retea nationala si international in Zona 1, 100 minute pentru apeluri catre Zona 2, 100 de minute pentru apeluri de roaming efectuate din UE si 200 MB trafic de date la viteza 4G. Oferta este valabila pentru contractele incheiate pe 24 de luni. Smartphone-ul este disponibil si fara abonament, la pretul de 799 lei.

Mai puteti citi:

Pentru cei mai putin familiarizati cu acest smartphone multimedia dedicat publicului tanar si mai ales amatorilor de selfie-uri, Galaxy Grand Prime SM-G530 este un terminal de buget lansat de Samsung si vine cu un ecran de 5 inci (rezolutie qHD – 960 x 540 pixeli), procesor quad-core de 1.2GHz, camere foto de 8, respectiv 5 megapixeli frontal, o baterie de 2.600 mAh si sistemul Android 4.4 Kitkat.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *