AccesoriiStiriVideosWearable

Sony SmartEyeGlass, se ataseaza la orice model de ochelari, transformandu-i intr-un wearable smart (video)

Sony SmartEyeGlass

Sony SmartEyeGlass este denumirea gadgetului, cu care, compania nipona spera sa dea lovitura in urmatorii ani. Acest dispozitiv wearable (purtabil) poate fi atasat la aproape orice model de ochelari, transformandu-i intr-unii inteligenti, multumita  micro display-ului OLED color de mare rezolutie.

Odata atasat de ochelari, gadgetul Sony SmartEyeGlass, poate transmite vizual si aproape instantaneu informatii despre locatia voastra (harti), posibilitatea de a primi notificari sms-uri/apeluri, direct pe lentila ochelarilor, poate afisa diferiti parametri (in functie de activitatea voastra zilnica): viteza cu care alergati, rotatia si viteza de lovire a mingii de tenis de camp, cu ce model de crosa sa loviti mingea de golf, in functie de locatie (forma de relief) si distanta fata de cupa (gaura). Toti acesti parametrii sunt trimisi si catre telefonul dumneavoastra mobil.

Single-Lens Display Module, cum il mai numeste Sony, se ataseaza de rama ochelarilor, in timp ce afisajul color micro OLED si unitatea optica, se ataseaza de lentila lor.  Mai jos avem primul video demo al gadgetului de tip wearable – Sony SmartEyeGlass.

Mai mul cat sigur, Sony SmartEyeGlass vor putea fi vazuti si testati in cadrul Mobile World Congress 2015, luna viitoare.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!