Xperia Z4 Tablet cu ecran 2K, confirmata chiar de Sony, din greseala

Xperia Z4 Tablet

Xperia Z4 Tablet

Xperia Z4 Tablet, dezvaluita prin aplicatia oficiala Sony Xperia Lounge de angajatii companiei.

Pasionatii de tehnologie, stiu ca Duminica incepe nebunia — Mobile World Congress 2015, cea mai mare scena din industria mobila, unde toti producatorii de telefoane si tablete se inghesuie sa prezinte tot ce au mai bun pentru anul in curs. Ma rog, sa spunem majoritatea.

Sony Mobile vor fi si ei prezenti, insa nu atat de substantial ca in anii anteriori, producatorul nipon alegand sa isi lanseze telefonul varf de gama pe 2015, Xperia Z4, intr-un eveniment programat ulterior MWC2015. Totusi, vom avea parte de o noua tableta — Xperia Z4 Tablet, una care conform producatorului, va fi echipata cu un ecran 2K.

Xperia-Z4-Tablet

Designul tabletei Xperia Z4 Tablet, cat si informatile care fac referire la rezolutia ecranului, au fost scapata de catre angajatii companiei nipone, prin aplicatia Xperia Lounge, insa cineva ager de mana, a reusit sa realizeze o captura de ecran cu aceste informatii si imaginile pe care le vedeti aici.

Deocamdata acestea sunt toate detalii pe care le avem despre Xperia Z4 Tablet. Mai multe informatii, probabil in zilele urmatoare.

sursa | via

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *