Prototip Samsung Galaxy S6 fotografiat! Spate din sticla si rama metalica

Prototip Samsung Galaxy S6

Se pare, ca nici Samsung Electronics nu reuseste sa isi tina ascuns telefonul flagshipGalaxy S6, pana la lansarea propriu-zisa de pe 1 martie. Un prototip Samsung Galaxy S6 destinat inginerilor a fost fotografiat, iar pozele, au fost impartasite apoi, pe unul din cele mai mari forumuri de profil, XDA Developers.

Chiar daca imaginile nu ne confirma in clar, ca ar fi vorba despre telefonul Samsung Galaxy S6, ce urmeaza a fi prezentat in cadrul unui eveniment grandios Samsung Unpacked duminica aceasta la Mobile World Congress. Acest prototip, pare sa corespunda cu o mare parte din scurgerile de informatii anterioare.

Conform sursei imaginilor, acest prototip Samsung Galaxy S6 are spatele din sticla, la fel ca si iPhone-ul, Nexus 4 sau Ascend P7, iar bateria nu este accesibila. Telefonul nu va avea slot microSD, dar va fi comercializat in variante de stocare de 16/32/64 si 128GB. Aceiasi sursa sustine ca prototipul este un dispozitiv premium in adevaratul sens al cuvantului si nu se compara cu niciun model anterior din seria Galaxy S. 

Pe langa Galaxy S6, Samsung va lansa tot la MWC2015 si un Galaxy S6 Edge, care va beneficia de un ecran curbat pe partile laterale, similar cu ceea ce am vazut pe Galaxy Note Edge.

Update: Intre timp au mai aparut doua fotografii, cu ceea ce pare a fi Galaxy S6 si S6 Edge.

1424930228586 1424931964690

Ne mai despart doar 4 zile, pana la marele eveniment de Duminica, 1 Martie. Pareri?

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *