Povestea din spatele smartwatch-ului Huawei Watch (video)

Huawei Watch

Huawei se pregateste sa ne uimeasca cu, poate cel mai frumos smartwatch lansat pana in prezent – Huawei Watch.

Chiar daca denumirea acestui gadget purtabil nu este una prea inspirata, trebuie sa recunoastem ca, ceea ce putem vedea in cele doua clipuri publicate de producatorul chinez pe YouTube, arata mai bine decat majoritatea ceasurilor lansate pana in prezent. As indrazni sa spun ca arata chiar mai bine ca ZenWatch, G Watch R sau Moto 360, trei dintre cele mai apreciate modele din acest segment.

In primul videoclip este prezentata povestea din spatele realizarii ceasului Huawei Watch, dar si cateva informatii despre caracteristicile sale. Cadranul smartwatch-ului Huawei Watch este realizat dintr-o bucata de otel inoxidabil, iar ecranul rotund de safir protejeaza partea hardware a ceasului. Huawei Watch ruleaza Android Wear si va sosi cu o serie de fete de ceas customizate de producatorul chinez special pentru ca accesoriul sa poata fi adaptat tinutei posesorului, fie ca se imbraca casual, elegant sau sport.

https://www.youtube.com/watch?v=016WQrGexnE

Clientii companiei Huawei, care vor achizitiona un astfel de smartwatch, vor avea posibilitata de a alege dintr-o gama variata de curele de ceas (piele, zale, silicon, etc).

Conferinta de presa Huawei de la Mobile World Congress, va avea loc Duminica, 1 Martie, dupa pranz (in jur de ora 14:30, ora Romaniei). Vom reveni cu informatii la momentul potrivit.

https://www.youtube.com/watch?v=KtDzSMPuoMc

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *