Samsung lanseaza Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge

Samsung lanseaza Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge

Samsung lanseaza Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, telefoanele ce reprezinta un nou inceput in materie de telefoane ale gamei Galaxy S, deoarece sunt primele modele construite din materiale premium si considerate intr-adevar de lux.

Ambele telefoane sunt echipate cu un ecran Super AMOLED cu diagonala de 5.1 inci si rezolutie Quad HD 2560 x 1440 pixeli (densitate 577 ppi), diferenta fiind facuta de cele doua margini curbate ale lui S6 Edge.

Galaxy_S6_edge_SideBottom_Gold_Platinum

„Cu noile Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, Samsung le aduce utilizatorilor tehnologii mobile inovatoare și setează noi standarde în industrie,” a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & Mobile Communications Division în cadrul Samsung Electronics. „Îi ascultăm cu atenție pe utilizatori și învățăm din succesul și provocările care ne ies în cale, pentru ca întotdeauna  să venim cu idei noi și să depășim limitele tehnologiei. Cu un design nou, o rețea puternică de parteneri și servicii impecabile, Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge le oferă utilizatorilor cele mai bune experiențe de utilizare.”

Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge sunt echipate cu tehnologie 4G LTE Categoria 6 (viteze 300/50 Mbps), ambele au 3GB memorie RAM LPDDR4 si vor fi comercializate in variante de 32, 64 si 128GB spatiu intern.

Galaxy_S6_edge_Green_Emmerald

Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge vor fi disponible din data de 10 aprilie in cinci culori diferite: Alb (White Pearl), Negru (Black Sapphire), Auriu (Gold Platinum), Albastru (Blue Topaz) si Verde (Green Emerald).

Pentru informatii detaliate accesati comunicatul de presa Samsung, mai jos.

Galaxy_S6_edge_Topdown_Gold_Platinum

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *