Lenovo anunta telefoanele Vibe Shot si A7000, dar si un proiector buzunar

Vibe Shot

Pe langa seria de tablete Lenovo TAB 2 cu Android si Lenovo MIIX 300, tableta cu Windows, producatorul chinez a mai anuntat la MWC2015 lansare telefoanelor Vibe Shot (telefon cu functii si aspect de camera foto compacta), Lenovo A7000 si proiectorul de buzunar, Lenovo Pocket Projector.

Cum conectivitatea şi mobilitatea încurajează utilizatorii să înregistreze şi să împărtăşească mai multe momente importante din viaţă, VIBE Shot este gândit să îi ajute să înregistreze cu ușurință orice moment. Primul camera-smartphone 2 în 1 Lenovo, modelul VIBE Shot este într-adevăr un dispozitiv multifuncțional. Este în primul rând o cameră foto pe care pasionații o vor îndrăgi, dar este şi un smartphone performant. Urmând tendințele conform cărora cei mai mulți utilizatori preferă smartphone-urile cu ecrane mai mari, Lenovo prezintă Lenovo A7000. Creat pentru divertisment, cu un ecran de 5,5 inci, A7000 este primul smartphone echipat cu tehnologia Dolby Atmos®. Pentru o experiență de divertisment şi mai intensă, Lenovo lansează noul proiector portabil Lenovo Pocket Projector.

Pentru fotografii în devenire, camera VIBE Shot este echipată cu tehnologii folositoare, începând cu camera principală ce are o rezoluție de 16 megapixeli, și dispune de un obiectiv modular realizat din şase piese. Camera are un senzor full frame în format 16:9, fiind optimizată pentru lumină scăzută, astfel încât să realizeze cele mai bune fotografii chiar şi în condiții de luminozitate redusă sau întuneric. Datorită blițului tricolor, luminozitatea imaginii este ajustată automat în funcție de condiţiile de lumină ambientală, iar stabilizatorul de imagine asigură fotografii clare, reducând tremurul şi mişcările mâinii. Momentul perfect nu așteaptă să fie surprins într-o fotografie, dar VIBE Shot este gata să ţină pasul în orice secundă datorită focusului cu infraroșu, de două ori mai rapid decât un sistem autofocus clasic şi decât butonul declanșator, ceea ce înseamnă că utilizatorul nu mai trebuie să bâjbâie ca să găsească locul potrivit pe ecran pentru a declanșa. Camera dispune atât de un mod presetat Smart, cât şi de un sistem de setări Pro, iar cele două moduri pot fi selectate cu ușurință doar cu ajutorul unui click.

Pentru convorbiri telefonice sau alte sarcini de conectivitate, VIBE Shot dispune de un ecran generos Full HD de 5 inci şi o serie de funcţii şi tehnologii performante. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android™ 5.0 Lollipop pe un procesor Qualcomm Snapdragon şi dispune de un spaţiu de stocare de 32 GB care poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie până la 128 GB. Atât modulul LTE, cât şi cel Wi-Fi asigură un transfer rapid de date, iar telefonul poate gestiona simultan planul tarifar de date pe două SIM-uri diferite, datorită capabilităţilor Dual SIM. VIBE Shot transformă rapid utilizatorul din fotograf în subiectul unei fotografii cu ajutorul camerei frontale de 8 megapixeli. Toate aceste funcţii şi capabilităţi vin într-o carcasă subțire și ușoară de aluminiu, disponibilă în mai multe culori: roșu, alb sau gri.

Lenovo A7000_1

Lenovo A7000 are un ecran generos de 5,5 inci, cu rezoluţie HD şi cu unghiuri de vizionare foarte mari. Tehnologia Dolby Atmos, disponibilă în premieră pe un smartphone, îşi pune amprenta asupra experienţei de utilizare: sunetul oamenilor, al locurilor şi muzica sunt mai intense, cu o claritate şi o profunzime uimitoare. Vocile şi zgomotele sunt redate cu o plajă mai mare de frecvenţe, de la cele joase la cele ridicate, în timp ce volumul de redare este mai consistent pentru orice tip de conţinut.

În completarea tehnologiilor audio şi a celor vizuale, smartphone-ul dispune şi de caracteristicile cele mai căutate de utilizatori. Acesta rulează sistemul de operare Android 5.0 pe un procesor MediaTek True8Core™, are modul 4G LTE şi poate gestiona în acelaşi timp două SIM-uri, inclusiv planul tarifar pentru traficul de date. Totodată, smartphone-ul este prevăzut cu două camere foto. A7000 este foarte portabil, având o grosime de 7,9 mm şi o greutate de 140 de grame. Smartphone-ul este disponibil în două culori: Onyx Black sau Pearl White.

Ambele dispozitive, VIBE Shot şi A7000, includ aplicaţiile caracteristice Lenovo DOit: SHAREit, pentru o partajare facilă a fişierelor, a fotografiilor şi a altor tipuri de conţinut; SYNCit, pentru un back-up sigur al contactelor, al mesajelor sau al istoricului apelurilor; SNAPit Camera, disponibilă doar pe VIBE Shot pentru a oferi mai multe moduri de fotografiere şi funcţii profesionale.

Lenovo Pocket Projector_Black_ Light Stream

Lenovo a dezvoltat Lenovo Pocket Projector pentru a-i surprinde şi a-i încânta pe pasionaţii de conţinut multimedia limitaţi de ecranele mici ale smartphone-urilor lor sau care vor pur şi simplu să se bucure de o experienţă de divertisment la dimensiuni generoase.

Utilizatorii nu trebuie să facă nimic altceva decât să conecteze proiectorul la un dispozitiv Android compatibil1 pentru a vizualiza la o diagonală de peste 110 inci filme, fotografii sau prezentări de business pe orice perete sau suprafaţă netedă în condiţii de luminozitate scăzută. Cu o luminozitate de 50 de lumeni, proiectorul redă imagini colorate şi luminoase şi corectează automat orice distorsiune, permiţând utilizatorilor să îl rotească la 90 de grade pentru cea mai bună vizionare, în vreme ce sistemul de sunet redă un sunet puternic prin cele doua difuzoare.

Lenovo Pocket Projector_Black_ Front

După o instalare ce durează doar câteva secunde, Lenovo Pocket Projector poate reda conţinut de pe smartphone prin conexiune wireless via DNLA sau Miracast. Utilizatorii pot proiecta un film întreg fără să conecteze proiectorul la o sursă de curent, datorită autonomiei de peste două ore. Proiectorul poate reda cele mai utilizate formate multimedia şi oferă până la 32 de GB spaţiu de stocare pe un card microSD.

VIBE Shot va fi disponibil începând cu luna iunie în ţările în care Lenovo comercializează smartphone-uri, la un preţ de pornire de aproximativ 349 dolari.

Lenovo A7000 va fi disponibil începând cu luna martie, în ţările în care Lenovo comercializează smartphone-uri, la un preţ de pornire de 169 de dolari.

Lenovo Pocket Projector va fi disponibil începând cu luna mai la un preţ de pornire de 249 de dolari.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x