EvenimenteSmartphonesStiri

iPhone 6 si LG G3 impart premiul de „Cel mai bun smartphone din 2014”

iPhone 6 si LG G3

Groupe Speciale Mobile Association, sau mai pe scurt asociatia GSM, care organizeaza anual Mobile World Congress in Barcelona, si-a anuntat castigatorii pe anul 2014, titlul de „Cel mai bun smartphone” fiind in premiera impartit la aceasta editie de doi producatori – Apple si LG Electronics.

Conform voturilor acordate de juriul GSMA, titlu de „Cel mai bun smartphone in 2014,” a fost castigat de doua telefoane: iPhone 6 si LG G3. Acest titlul este considerata cea mai inalta distinctie din industria mobila.

Restul premiilor au fost acordate dupa cum urmeaza: Motorola a castigat premiul pentru cel mai ieftin si mai bun smartphone cu Moto E, dar si premiul pentru wearable-ul (gadget purtabil) anului cu smartwatch-ul Moto 360, in timp ce la categoria „Cea mai buna tableta,” locul intai a fost castigat de Microsoft Surface Pro 3. Coreeni de la Samsung care obisnuiau sa ia numeroase distincti sau ales cu premiul pentru Cea mai buna solutie de securitate/sistem anti-frauda mobil cu Samsung Knox.

Pentru lista completa a castigatorilor industriei mobile de la MWC 2015, accesati link-ul sursa al acestui articol.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!