Galaxy S6 Edge primeste premiul ‘Best New Handset, Tablet or Device.’ Vezi, de ce!

Galaxy S6 Edge primeste premiul

Compania sud coreeana Samsung Electronics a primit o serie de distinctii la Mobile World Congress 2015, din partea GSMA, printre care si titlul de “Best New Handset, Tablet or Device,” pentru smartphone-ul Galaxy S6 Edge.

Galaxy S6 Edge primeste premiul pentru cel mai bun nou sosit dispozitiv

Samsung Galaxy S6 Edge a fost lansat la inceputul acestei saptamani in Barcelona, cu ecran curbat pe ambele margini, fiind unul din telefoanele cu ecran unic, pe acest segment de piata.

Galaxy S6 Edge vine insotit de o serie de functii software care evidentiaza ecranul usor curbat pe margini a telefonului. Printre aceste functii se numara: Edge lighting, People Edge, Information Stream si Night Clock. Mai multe detalii despre aceste functii gasiti in clipurile oficiale ale celor doua modele, in rest, telefonul beneficiaza de aceleasi specificatii hardware, ca si modelul original Samsung Galaxy S6.

Atat S6 Edge, cat si modelul standard S6, vor fi disponibile din luna aprilie pe piata din Romania. Preturile celor doua modele de smartphone sunt destul de piperate, insa ele vor fi comercializate la un pret subventionat prin operatorii telecom locali.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.