Cum poti urmari in direct evenimentul Apple, de pe 9 martie

Cum poti urmari in direct evenimentul Apple

Apple va sustine un eveniment cu presa Luni, 9 martie, incepand cu ora 20:00 (ora Romaniei), in centrul Yerba Buena din San Francisco, California. Acest eveniment va fi transmis in direct pe Internet.

Cum poti urmari in direct evenimentul Apple

De retinut, ca transmisia va putea fi urmarita in direct, numai prin browserul Safari 5.1.10 sau o versiune mai noua pe OS X v10.6.9 sau o versiune mai recenta; prin browserul Safari pe iOS 6 sau o versiune mai noua, iar prin Apple TV, va fi accesibila doar daca detineti a doua sau a treia generatie a sa, cu versiunea de software 6.2 sau una mai recenta.

Maine seara Apple va anunta, probabil, pretul ceasului Apple Watch, precum si data cand clientii sai il vor putea achizitiona din magazine, insa ne asteptam si la alte surprzie, si cand spunem surprize, ne referim la posibilitatea ca Apple sa lanseze si alte produse electronice, poate un nou iPad, detalii despre Apple TV si Apple Pay, sau un Macbook Air de 12 inci cu ecran Retina.

Voi ce credeti ca va mai anunta Apple in cadrul evenimentului de pe 9 martie?

Update: Pentru cei care nu detin un produs Apple, dar vor sa vada evenimentul. De exemplu, pe Winodws, puteti incerca urmatoarea metoda:

  • Descarcati player-ul VLC, instalati-l si porniti-l
  • Mergeti la Media -> Open Network Stream, si inserati cu copy/paste linkul urmator

http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/1503ohibasdvoihbasfdv/m3u8/atv_mvp.m3u8

Daca transmisia a inceput ar trebui sa va mearga, in cazul in care nu merge, va trebui sa asteptati ora 20:00.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.