Sasiul telefonului Sony Xperia Z4 comparat cu cel al lui Xperia Z3

sasiul telefonului sony xperia z4

Aceiasi sursa care dezvaluia in luna noiembrie presupusul panou frontal al ecranului viitorului varf de gama, Xperia Z4, a dat publicitatii la finalul acestei saptamani, o serie de fotografii care ne arata sasiul telefonului Sony Xperia Z4 comparat cu cel al lui Xperia Z3, poze care ne ofera posibilitatea de a ne forma o opinie despre porturile si butoanele acestui model si a modului cum ele vor fi amplasate pe noul model.

sasiu-xperia-z4 (2)

Sasiul telefonului Sony Xperia Z4, confirma intr-o oarecare masura (deoarece nu este o sursa 100% credibilia sau oficiala), faptul ca varful gamei Sony Xperia din 2015, va mosteni designul Omnibalance al serie, cu tot cu butonul de pornire (marca inregistrata Sony). Astfel ca, la capitolul aspect, telefonul va pastra linia de design a modelelor anterioare din aceasta serie, insa modificarea majora va fi la capitolul porturi si sloturi acoperite de faimoasele capacele ce ofera protectie impotriva apei si a prafului, deoarece, acestea vor fi mai putine ca numar pe noul model, dar si amplasate diferit, dupa cum se poate observa din aceste imagini.

sasiu-xperia-z4 (3)

De exemplu, portul micro USB este acum mutat in partea de jos a telefonului, si nu este acoperit cu acel capacel, iar acei pini de incarcare a telefonului cu ajutorul unui dock station, dispar si ele, in schimb, Xperia Z4 ar putea primi suport pentru incarcare wireless.

sasiu-xperia-z4 (1)

Mai multe informatii despre Xperia Z4 vom afla pe parcursul urmatoarelor luni, pana ce Sony se va decide cand sa lanseze acest flagship.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *