20 milioane de telefoane Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, comandate de operatorii telecom

20 milioane de telefoane Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge

Samsung Electronics ar fi furnizat operatorilor telecom peste 20 milioane de telefoane Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge.

Se pare, ca strategia marelui gigant sud coreean de a oferi clientului ceea ce isi doreste, da roade.

Conform publicatiei Korean Times, Samsung ar fi primit de la operatorii telecom de pe glob, precomenzi ce insumeaza peste 20 milioane de telefoane Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, vandute la nivel global. Trebuie tinut cont de faptul ca, in aceasta cifra nu sunt incluse magazinele de retail, ceea ce inseamna ca, aceasta cifra s-ar putea dubla, sau chiar tripla in urmatoarele luni.

Dupa doi ani de zile, in care Samsung a pierdut batalia pe segmentul telefoanelor considerate premium (varf de gama), in favoarea unor producatori ca HTC (2013), LG si Apple (2014), anul acesta sud coreeni par sa revina in varful piramidei, asta daca nu cumva, telefoane inca nelansate ca LG G4, Sony Xperia Z4, Apple iPhone 6s, Moto X 2015, Huawei Ascend P8 sau Google Nexus, nu vor surclasa modelele Galaxy S6 si S6 Edge.

Seful companiei, J.K. Shin, ar fi declarat ca este optimist in ceea ce priveste vanzarile noilor modele din seria Galaxy S, in timp ce analistii din piata, spun ca, specificatiile si materialele utilizate la constructia lor depasesc in calitate telefoane ca iPhone 6 sau Galaxy S5, de aici si interesul crescut in randul oamenilor.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.