Apple distribuie actualizarea iOS 8.2

actualizarea iOS 8.2

Apple distribuie actualizarea iOS 8.2

Dupa Google, care a anuntat actualizarea Android 5.1, si Apple distribuie actualizarea iOS 8.2 clientilor sai.

Ieri seara Apple a oferit ultimele detalii despre Apple Watch (data disponibilitati, pretul si toate caracteristicile sale) si a mai anuntat noul Macbook Retina cu ecran de 12 inci, dar si versiunile upgradate hardware, ale modelelor anterioare.

Pe langa cele mai sus mentionate, Apple a mai anuntat, ca incepe distribuirea actualizarii de software la versiunea iOS 8.2, care va aduce o serie de imbunatatiri sistemului de operare, stabilitate si compatibilitate cu Apple Watch, inclusiv instaleaza aplicatia nativa pentru acest smartwatch. Atentie, aplicatia nu poate fi dezinstalat, la fel ca toate celalalte aplicatii oficiale Apple. Ciudat, ca Apple nu a optat ca utilizatorul sa aibe posibilitatea de a o dezinstaleze, in cazul in care nu are nevoie de aplicatie, mai ales daca nu este interesat de achizitionarea acestui smartwatch.

Alte noutati aduse de actualizarea iOS 8.2 sunt aplicatiile Activity pentru Apple Watch, care inregistreaza si stocheaza date despre activitatea fitness a utilizatorului, imbunatatiri aplicatiei Health, Apple Mail, Maps si Music.

Pentru a instala actualizarea iOS 8.2 de 565MB, accesati meniul, mergeti la Setari – General – Software update, dar inainte de a face acest pas, asigurati-va ca aveti macar 50% baterie in iPhone, iPad, etc.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.