SmartphonesStiri

Asa ar putea arata la lansare LG G4. Intra sa-l vezi!

Nu mare ne-ar fi mirarea daca ceea ce vedem in fotografia de mai jos, ar fi varful de gama LG G4, al celor de la LG Electronics.

Oricat de mult se straduiesc producatorii sa-si ascunda gadgeturile pana in ziua lansarii, aproape intotdeauna, acestea au ajuns in presa de specialitate, dezvaluind informatii cheie despre produs.

lansare LG G4
LG G4

 

Asa ar putea arata la lansare LG G4

O fotografie aparaut astazi pe Twitter, ar dezvalui design-ul telefonului G4, model ce urmeaza a fi lansat in prima jumatate a acestui an. Dupa cum putem observa din aceasta imagine, presupusul LG G4 seamana destul de mult cu modelul G Flex, G Flex 2, ba, chiar imprumuta elemente cheie de la flagshipul G3, de anul trecut, cu toate ca, seful LG ar fi afirmat recent intr-un interviu, ca G4 va arata total diferit. Lucru care ne face sa ne indoim de autenticitatea acestei imagini.

Se zvoneste ca, LG G4 va beneficia de un ecran cu rezolutie foarte mare – 2880 x 1620 pixeli (peste cea 2K a lui LG G3), ca va fi dotat cu un senzor de amprenta, o camera foto de 20.7MP si sistemul Android 5.1 Lollipop.

Voi ce spuneti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!