Canon anunta proiectoarele LV-WX300UST si LV-WX300USTi

LV-WX300UST si LV-WX300USTi

Canon Romania a anuntat astazi lansarea a doua noi modele de video proiector: LV-WX300UST si LV-WX300USTi. Noile modele au fost create pentru a intampina cererea tot mai mare, la nivel global, de proiectoare portabile cu distanta de proiectie ultrascurta, in special in domeniul afacerilor si al educatiei.

Modelul LV-WX300USTi este un model interactiv, cu opţiuni complete, cu un aparat foto încorporat care permite utilizarea simultană a până la patru stilouri infraroşu împreună cu acest echipament.  De asemenea, aparatul foto permite interacţiunea şi controlarea tactilă a informaţiei proiectate, iar modelul LV-WX300USTi este prevăzut cu un software pentru schiţe ce poate fi folosit în interacţiunea creativă. De asemenea, Canon a pus la dispoziţia clienţilor proiectorul cu distanţă utrascurtă de proiectare şi fără funcţiile interactive în cazul modelului LV-WX300UST.

Modelele LV-WX300UST şi LV-WX300USTi reprezintă soluţia ideală pentru proiecţie în camere cu spaţiu limitat, deoarece acestea sunt capabile să proiecteze imagini extrem de clare de 80-100 de inchi de la distanţe de doar 28cm faţă de ecran.  Mai mult, dacă sunt amplasate pe perete sau pe tavan, funcţia de proiecţie la distanţă ultrascurtă a modelelor LV-WX300UST şi LV-WX300USTi reduce situaţiile în care prezentatorul este afectat de lumina orbitoare emanată de proiector precum şi apariţia umbrelor pe ecran în timpul prezentării.

Având o greutate de doar 5 kg, cel două modele sunt portabile şi au dotări cu numeroase funcţii ce oferă calitate imaginii. Ambele modele au o rezoluţie WXGA (1280×800), sunt prevăzute cu două porturi HDMI pentru conectarea oricărui tip de echipamente şi produc 3000 de lumeni pentru obţinerea de imagini extrem de clare şi de luminoase.  Noile modele au o eficienţă deosebită, cu o durată de viaţă a lămpii de până la 8000 de ore atunci când sunt folosite în modul Eco.

“Mulţi clienţi, în special cei din domeniul educaţiei, îşi doresc experienţe cu adevărat interactive care să le îmbunătăţească procesul de educaţie şi de comunicare. Cu ajutorul modelelor LV-WX300UST şi LV-WX300USTi, noi le putem îndeplini această dorinţă, oferindu-vă imagini de înaltă calitate, aşa cum vă aşteptaţi din partea Canon,” a declarat Colin Boyle, Specialist Marketing de Produs, Canon Europe.

Modelul LV-WX300UST va fi disponibil începând cu luna martie, iar modelul LV-WX300SUTi va fi disponibil începând cu luna mai, 2015.

Vezi oferta de videoproiectoare a magazinului de retail eMAG.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x