Microsoft Lumia 940, cu senzor pentru scanarea irisului si Windows 10?

Microsoft Lumia 940

Microsoft Lumia 940, ar putea fi unul din primele smartphone-uri comercializate si echipate cu un senzor pentru scanarea irisului uman.

Traim intr-o perioada in care telefoanele sunt lansate pe banda rulanta (luna de luna), cu tot felul de functii si caracteristici mai mult sau mai putin originale sau atractive, iar terminalele care depasesc 6 luni de viata devin oarecum demodate, deoarece altele noi, mai bine echipate, ajung sa le inlocuiasca.

Conform unor zvonuri ajunse in presa de peste ocean, Microsoft, ar putea lansa anul acesta, un smartphone echipat cu un senzor de scanare a irisului uman si sistemul de operare Windows 10. De ce, ar lansa compania americana un astfel de produs, fara sa testeze mai intai tehnologia pentru detectare a amprentelor?

Microsoft cauta sa lanseze un produs inovator, unul care sa aduca un “suflu nou,” pe o piata deja supra-saturata de smartphone-uri de tot felul. Un exemplu foarte bun in acest sens, sunt telefoanele Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, care anul acesta ii readuc pe coreeni de la Samsung Electronics in prim plan, dupa 2 ani de regres.

Pe langa senzor de scanare a irisului, Microsoft Lumia 940, ar putea fi dotat cu o caracteristica ce ii v-a permite andocarea la o statie speciala beneficiind, de asemenea, de o functie care ii va permite sa detecteze daca proprietarul sau este stangaci sau dreptaci.

Microsoft Lumia 940 ar putea fi echipat cu un procesor octa-core Snapdragon 810, la fel ca majoritatea telefoanelor varf de gama, de anul acesta, si cu o camera dotata cu un senzor optic, intre 20 si 30 de megapixeli, dar si cu trei LED-uri Flash.

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x