Pretul ceasului Huawei Watch afisat in Germania de Conrad

Pretul ceasului Huawei Watch

Huawei a surprins placut pe toata lumea, cu lansarea ceasului inteligent Huawei Watch la Mobile World Congress 2015, in Barcelona. Chiar daca numele sau nu este unul atat de inspirat, precum Moto 360 sau ZenWatch, gadgetul este considerat unul din cele mai reusite si mai frumoase modele de smartwatch lansate pana in prezent.

In cadrul evenimentului organizat cu presa de producatorul chinez in Barcelona, Huawei nu a dezvaluit detalii despre pretul ceasului Huawei Watch si nici data cand el va deveni disponibil in piata, insa au spus ca un numar de 20 de tari il vor comercializa din primul val. Din pacate Romania nu se numara pe acea lista, dar suntem in UE si in era internetului, asa ca, doritorii il vor putea cumpara online.

Pretul ceasului Huawei Watch:

Magazinul de retail german Conrad (firma de altfel prezenta si pe piata din Romania), a afista pretul celor trei variante Huawei Watch. Astfel, Huawei Watch Gold are un pret de 420 de euro, in timp ce modelul argintiu si cel pe negru sunt listate la pretul de 365 de euro.

Screenshot (321)

In Romania, pretul ceasului Huawei Watch, va fi aproximativ similar cu ceea ce au afisat germanii, acesta este si motivul pentru care v-am oferit aceste informatii. Ce parere aveti? Scump, ieftin, acceptabil?

Vezi oferta de ceasuri de tip smartwatch a magazinului de retail eMAG.

sursa

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *