Servicii Telekom Romania mai bune, prin continua dezvoltare a retelelor 3G, 4G si de fibra optica

telekom

Servicii Telekom Romania mai bune, promite operatorul telecom clientilor sai, prin continuarea dezvoltarii retelelor sale 3G, 4G si de fibra optica, pe teritoriul tarii noastre.

Dupa mare preluare a Cosmote si RomTelecom din toamna anului trecut si rebranduirea acestora in Telekom Romania, operatorul este foarte preocupat cu dezvoltarea infrastructurii retelelor sale la nivel national.

Astazi, Telekom Romania a facut un anunt, prin care instiinteaza ca “vom continua sa extindem reteaua de fibra optica, cu peste 1 milion de locuinte acoperite pana la finalul anului.” Reteaua terestra de fibra optica va oferi clientilor servicii Telekom Romania din cele mai diverse: televiziune, internet sau telefonie fixa.

In paralele, Telekom Romania continua dezvoltarea retelei care are ca scop acoperirea 4G LTE, atat in zonele urbane, cat si in zone rurale. “In 2015 vom continua sa ne imbunatatim serviciile, investind in extinderea retelelor 3G si 4G. Pana la finalul anului vom dubla acoperirea 4G, pentru a oferi clientilor nostri experiente de top.”

Vezi toate informatiile despre abonamentele, ofertele si preturile Telekom Romania.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.