Galaxy S6 si S6 Edge lansate oficial in Romania

Galaxy S6 si S6 Edge lansate oficial in Romania

Samsung Galaxy S6 si S6 Edge lansate oficial in Romania, in aceasta seara.

In cadrul unui eveniment organizat de Samsung Romania astazi, 17 martie, la Biavati Events, compania sud coreeana a lansat oficial pe piata din Romania smartphone-urile Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge.

Lansarea a fost prezentata de gazdele evenimentului desemnate de Samsung, in persoana lui Colin Wright (blogger si speaker TEDx) si Cristian Onețiu (life coach, autor, antreprenor).

img-20150317-wa0003

Dispozitivele sunt realizate din metal și sticlă și sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de utilizare. Cele două smartphone-uri sunt deja disponibile la precomanda prin retelele retailerilor parteneri companiei Samsung Electronics (eMAG este unul dintre aceste magazine). De asemenea, telefoanele vor putea fi achizitionate de la operatorii telecom, incepand cu a doua parte a lunii aprilie la abonament sau pret intreg.

„Ne bucurăm să aducem pe piața locală cele mai așteptate smartphone-uri Samsung, Galaxy S6 și S6 edge. Smartphone-urile inovează portofoliul Samsung nu numai datorită construcției unibody și al primului ecran curbat pe ambele părți, ci și datorită performanței superioare pe care o oferă. Utilizatorii se pot bucura acum de o durată mai lungă a bateriei, de o încărcare mai rapidă, de o cameră foto performantă și de o interfață simplificată”, a declarat Alexandru Munteanu, head of Telecom division, Samsung Electronics România.

Samsung Galaxy S6 și S6 edge vor fi disponibile in variante de 32GB, 64GB și 128GB, în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) și Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).

In plus, viitorii posesori, vor putea achizitiona si accesoriile oficiale ale telefoanelor Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge. 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x