Imagini Sony Xperia Z4 scurse online

imagini Xperia Z4

De ceva vreme auzim tot felul de zvonuri, legate de urmatorul smartphone flagship Xperia Z4, telefon pe care Sony nu a fost pregatit sa il dezvaluie la Mobile World Congress, sau nu a dorit sa o faca, urmand sa il anunte in cadrul unui eveniment dedicat exclusiv acestui model.

In orice caz, cateva presupuse imagini Sony Xperia Z4 au fost scurse in mediul online la inceputul acestei saptamani, imagini de care ne bucuram, deoarece vin de la o sursa destul de credibila si, in plus, coincid cu ceea ce am vazut recent in imaginile care ne prezentau sasiul telefonului xperia z4 intr-o comparatie cu cel al lui Xperia Z3.

Din aceste randari, se pare, ca Sony va renunta la acei pini conectori, cu ajutorul carora, se putea conecta foarte usor mufa incarcatorului magnetic la telefon.

xperia-z4

Bursa zvonurilor spune ca Xperia Z4 va masura numai 7.2 mm grosime, la fel ca tableta Xperia Z4 Tablet, va fi echipat cu un ecran 2K sau Full HD de 5.2 inci in diagonala, va beneficia de procesorul octa-core Snapdragon 810 de la Qualcomm, 3 sau 4GB memorie RAM, GPU Adreno 430 si o camera foto cu senzor Sony IMX de 21MP.

Cum vi se pare noul Xperia Z4, comparativ cu modelele anterioare?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.