Stiri

Telekom Romania lanseaza oferta de primavara

pachet Telekom Romania

Telekom Romania lanseaza oferta de primavara (Paste).

Operatorul Telekom Romania a anuntat astazi lansarea unei noi oferte speciale de servicii integrate fix-mobil, care, conform acestuia, include beneficii maxime pentru TV, Internet si Voce Mobila si 50% reducere in primele 6 luni de abonament la pachetele cu 3 sau 4 servicii, receiver TV si modem Wi-fi incluse. Preturile reduse ale pachetelor incep de la 42 lei / luna pentru pachetele cu TV, Internet si Voce fixa, si de la 69 lei / luna, pentru pachetele care contin si voce mobila.

Astfel, clienții pot beneficia de pachetul cu 3 servicii care cuprinde Televiziune L, Internet L și Voce fixă S, la prețul promoțional de 45 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 89 lei / lună, începând cu luna a şaptea, sau de pachetul cu Televiziune M, Internet L și Voce fixă S, la prețul promoțional de 42 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 84 lei / lună, începând cu luna a şaptea.

Pachetele integrate fix-mobil cu 4 servicii pot fi, de asemenea, achiziţionate în două variante: Nelimitat Voce L, Televiziune L, Internet L și Voce fixă S, la prețul promoțional de 72 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 143 lei / lună, începând cu luna a şaptea, sau pachetul cu Nelimitat Voce L, Televiziune M, Internet L și Voce fixă S, la prețul promoțional de 69 lei / lună, în primele 6 luni, respectiv 138 lei / lună, începând cu luna a şaptea.

În plus, clienții care optează pentru un pachet integrat fix-mobil cu 4 servicii beneficiază de un telefon mobil Samsung Galaxy Young 2  inclus.

telekom oferta primavara

Ofertele integrate aduc clienților cea mai bună experienţă TV de pe piaţa din România, cu până la 128 de canale incluse, până la 62 de canale TV care pot fi urmărite live, pe laptop, tabletă sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile, și conţinut sportiv exclusiv, precum Champions League şi Europe League, disponibil din septembrie 2015.

Oferta specială este disponibilă începând din 16 martie  și este valabilă pentru contractele încheiate pe o perioadă de 2 ani.

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!