Utilizatorii de Android vor putea testa Windows 10 pe telefoane, printr-un ROM special creat de Microsoft

???????????????????????????????

Compania Microsoft lucreaza la dezvoltarea unui custom ROM care le va permite posesorilor de telefoane cu Android, sa instaleze si sa ruleze Windows 10 pe respectivele smartphone-uri. Anuntul a fost facut in cadrul summit-ului WinHEC din China, simultan cu anuntul despre data aproximativa cand ne asteptam sa apara in mod oficial Windows 10.

Microsoft in parteneriat cu producatorul chinez Xiaomi lucreaza la un ROM pentru telefonul Mi 4, care va permite instalarea sistemului Windows 10 pe telefoanele Android ale producatorului. Astfel, compania americana incearca sa ii convinga pe utilizatorii de Android sa migreze catre platforma lor mobila in viitorul apropiat.

Se spune ca Microsoft ar fi ales Xiaomi ca prim partener pentru acest program, datorita faptului ca foarte multi utilizatori de produse Xiaomi ofera feedback producatorului saptamanal.

Conform publicatie TechCrunch, Xiaomi este doar primul dintr-o serie de parteneri, pe care Microsoft incearca sa ii convinga sa utilizeze aceast ROM special dezvoltat de gigantul din spatele sistemului Windwos, pentru ca posesorii de telefoane cu Android sa poata instala si testa Windows 10.

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x