Samsung Galaxy S6 greu de reparat, spun expertii in service mobil

Samsung Galaxy S6 greu de reparat

In prima zi din luna martie Samsung Electronics a lansat doua cine cele mai bune smartphone-uri din istoria moderna a telefoanelor mobile: Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge.

Din pacate, telefoanele nu sunt usor de reparat, in cazul in care apar probleme tehnice sau de orice alta natura, conform opiniei expertiilor de la ETradeSupply, care, recent au demontat un Galaxy S6. Desi, sunt recunoscuti pentru utilizarea unor unelte speciale la depanarea gadgeturilor, in incercarea lor de a desface telefonul Galaxy S6, unul foarte bine sigilat, ecranul acestuia a cedat crapandu-se, astfel, nemaifiind functional pentru filmarea ce urmeaza sa vedeti.

Samsung Galaxy S6 si S6 Edge sunt deja disponibile la precomanda desi, au fost lansate oficial in Romania la inceputul saptamanii abia incheiate. Primele livrari se vor face de luni in aproximativ o saptamana, sau cel mult 10 zile. Pentru cei interesati de achizitionarea unuia dintre cele doua modele de smartphone, trebuie sa stiti, ca Samsung Electronics a anuntat nu mai putin de 60 de accesorii oficiale, care vor spori protectia lor in diferite scenarii.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x