Utilizatorii de Galaxy S5 vor sa treaca pe Galaxy S6, conform sondajelor

Utilizatorii de Galaxy S5 vor sa treaca pe Galaxy S6

Cu toate ca mai sunt destule zile pana cand telefoanele Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge vor ajunge pe rafturile magazinelor de retail, sau in oferta operatorilor telecom din Romania, posesorii de Galaxy S5 sunt nerabdatori sa treaca la noile modele, conform unor sondaje efectuate de o companie britanica de profil.

Conform datelor adunate de CompareMyMobile, peste 60% din cei chestionati au spus ca sunt interesati sa achizitioneze unul din cele doua noi modele Samsung Galaxy. Cei interesati de schimbarea telefonului S5 cu un S6, a crescut cu 187.5% in sondaje, in timp ce 80% din posesorii de Galaxy S III sunt si ei hotarati sa faca acest pas. Nici cei cu un Galaxy S4 mini nu sunt putini, datele statisice arata o crestere de 108% in randul acestora, de la data cand au fost anuntate telefoanele S6 si S6 Edge.

In Romania, o astfel de statistica nu exista in acest moment, insa puteti vota pe poll-ul urmator, spunandu-ne daca va ganditi sau chiar veti face upgrade-ul la S6, anul acesta. Va rugam, dupa vot, sa specificati si modelul actual de smartphone pe care il detineti.

[yop_poll id=”5″]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.