Oferta speciala lansata de Telekom Romania, pentru a atrage clientii altor retele

Oferta speciala lansata de Telekom Romania in aceasta perioada, care indeamna clientii altor operatori sa se porteze in reteaua lor.

Printr-un comunicat de presa trimis astazi, operatorul Telekom Romania, anunta lansarea unei noi oferte speciale de primavara, dedicata clientilor altor retele, care vor dori sa isi porteze numarul de mobil in aceasta retea.

Prin noua oferta, viitorii clienti au posibilitatea de a achiziţiona la portare trei device-uri (telefoanele Samsung Galaxy Pocket 2, Galaxy Grand Prime si tableta Vonino Xara QS 7 3G la alegere din oferta (operatorul nu a specificat denumirile terminalelor), toate incluse intr-un pret special de 99 lei). Insa, pentru acest lucru va trebui sa semnati un contract (abonament Nelimitat Voce L) pe 24 de luni la pretul de 20 Euro/luna (tva inclus), avand acces si la extraoptiunea prepaid Reincarcare cu beneficii, pentru 6,2 euro/ luna (TVA inclus) pe toata perioada contractului, plus posibilitatea de a incarca cu beneficii un numar prepaid favorit. Aceast oferta mai cuprinde si un bonus de minute internationale catre mobil si trafic de date gratuit, acordat ca abonament separat.

??????????????????????????????

Extraopţiunea prepaid se activează automat şi include 3000 minute şi 3000 SMS-uri în reţeaua Telekom Romania, 200 minute naţionale şi internaţionale către fix şi 50 MB trafic de date. Valoarea extraopţiunii Reîncărcare cu beneficii se va regăsi pe factura lunară a abonamentului ales.

La aceste beneficii, la abonament se adaugă şi promoţia naţională – cu 50% mai multe minute naţionale (pentru planurile tarifare care nu includ minute nationale nelimitat) şi 50% mai mult trafic de date la super viteză, acordate pe 12 luni pentru contractele de 24 de luni.

În plus, clienţii se vor putea bucura de două bonusuri surpriză acordate pentru contractele pe 24 de luni: 600 minute internaţional către mobil (100 minute/ lună, în primele 6 luni de contract), respectiv 36 GB trafic de date la super viteză, sub forma unui abonament separat de date (Internet Nelimitat XS), gratuit pentru 24 de luni (1,5 GB/ lună).

Pentru clienţii care doresc să migreze de la cartela Telekom la abonament, beneficiul suplimentar este de 1200 minute naţionale acordate pe 24 de luni de contract, sub forma a 50 minute naţionale/ lună.

Telekom Romania spera, ca prin aceasta noua oferta, sa atraga clienti din retelele operatorilor concurenti in perioada sarbatorilor de Paste, si astfel, sa isi creasca numarul clientilor pe segmentul de abonamente.

Tu, te vei porta in reteaua lor, ca sa beneficiezi de aceasta oferta?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.