Sony Xperia Cosmos fotografiat. Avem si ceva detalii tehnice!

Sony Xperia Cosmos

O serie de zvonuri care sustineau ca divizia Sony Mobile, impreuna cu seria de telefoane Xperia, ar putea vi vanduta de compania nipona, datorita faptului ca nu aduce profit. Nimic mai neadevarat! Dimpotriva, Sony pregateste lansarea a doua noi telefoane: Xperia Z4, care va fi varful de gama al producatorului in 2015 si Sony Xperia Cosmos, recunoscut ca noua generatie de Xperia C3.

Sony Xperia Cosmos a aparut recent intr-o serie de fotografii, care ne dezvaluie design-ul, numele sau comercial si o serie de specificatii. Se pare, ca Sony Xperia Cosmos, va beneficia de chipsetul MediaTek MT6752 despre care auzisem vorbe, inca din vara anului trecut, ceea ce inseamna ca va fi dotat cu un procesor octa-core pe 64-bit de 2GHz, va dispune de acceleratorul grafic (GPU) Mali-T760 si de conectivitate 4G LTE. De asemenea, Sony Xperia Cosmos va rula cea mai noua versiune de Android, adica Lollipop.

Momentan, nu se stie data la care acest smartphone Sony E5306 aka Xperia Cosmos va fi anuntat, insa ultimele scurgeri par sa indice faptul ca, lansarea va avea loc in scurt timp.

sursa | via

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.