Serialul The X-Files (Dosarele X) se intoarce pe micile ecrane

Dosarele X

Serialul The X-Files revine dupa 13 ani de pauza la TV.

Agentii FBI Fox Mulder (David Duchovny) si Dana Scully (Gillian Anderson) se intorc pe sticla (TV) din vara aceasta, intr-o continuare de 6 episode a serialului care s-a terminat brusc cu 13 ani in urma, lasandu-i pe fani oarecum frustrati, dat fiind finalul neconcludent al serialului.

Intr-un anunt oficial dat publicitatii in cursul acestei zile (24 martie), compania FOX a anuntat ca a comandat urmatorul capitol al seriei Dosarele X compus din sase episode, sezon care ii va avea ca protagonisti pe David si Gillian, iar in spatele camerelor pe maestrul Chris Carter.

Ma gandesc la acesta pauza de 13 ani, ca la o pauza publicitara,” a declarat Carter pentru FOX. “Vestea buna e ca lumea a devenit chiar mai ciudata, un moment perfect pentru a spune cele 6 povesti,” a mai adaugat acesta.

The X-Files a fost unul din cele mai reusite seriale de televiziune de la inceputul anilor 90, serie care le-a adus faima atat creatorului serialului, Chris Carter, cat si actorilor mai sus mentionati.

De ce numai 6 episoade? Probabil, pentru ca FOX vrea sa se asigure ca inca mai exista fani/public pentru acest tip de serial TV. Daca succesul celor 6 episode va fi cel scontat de companie, probabil, vom avea parte de o continuare peste cele 6 episode, dar numai daca incasarile si rating-ul va depasi asteptarile.

Update: Se zvoneste, ca filmarea celor 6 episoade va avea loc, doar pentru ca lunga serie sa aibe un final si, astfel, sa creasca interesul in randul fanilor de a-l cumpara in format pay-per-view prin servicii precum NetFlix, Amazon Prime TV sau Hulu. Motivul pentru care nici in ziua de azi nu exista o varianta remasterizata (format HD, Full HD), s-ar datora faptului ca seria nu a reprezentat un interes pentru astfel de companii de servicii de filme online, insa, odata cu filmarea sezonului final, ar reaprinde interesul in randul clientilor lor, rezultand in incasari uriase, cel putin in Statele Unite.

Credeti, ca dupa 13 ani, readucerea pe micile ecrane a seriei Dosarele X, va fi un succes?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *