RCS & RDS deschide in Bucuresti al optulea magazin sub brandul Digi

magazin sub brandul Digi

Compania RCS & RDS anunta deschiderea celui de-al optulea magazin sub brandul Digi, in capitala.

RCS & RDS a inaugurat astazi in Bucuresti, al optulea magazin Digi, prezentat sub un concept nou si inovator. Compania a deschis in mai putin de un an, peste 40 de magazine Digi in Bucuresti, Oradea, Constanta, Galati, Cluj, Timisoara, Targu Jiu, Pitesti, Craiova, Targu Mures, Arad, Sibiu, Iasi.

Aceasta etapa face parte din procesul de tranzitie a produselor si serviciilor companiei RCS & RDS catre brandul Digi. Pana in acest moment, compania a aliniat sub acest brand, intreaga oferta de servicii de telecomunicatii, precum si divizia de continut TV, respectiv toate televiziunile detinute.

Obiectivul companiei este acela de a extinde comunicarea brandului Digi si la nivelul retelei sale de magazine de prezentare. Schimbarea aduce un nivel sporit de interactiune cu clientii, care sunt consiliati de personalul companiei pentru a putea face o alegere cat mai potrivita cu necesitatile lor de comunicare.

Magazin Digi Iuliu Maniu3

Magazinul Digi este delimitat in mai multe zone: zona de consiliere si vanzare servicii si produse Digi pentru acasa si servicii dedicate persoanelor juridice, zona de consiliere si vanzare Digi Mobil, unde clientii au acces la o gama variata de telefoane mobile si zona de plata a facturii, unde se pot achita facturile lunare.

Magazinul Digi este localizat in bulevardul Iuliu Maniu, nr. 160, bloc I si este deschis de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 20:00 si sambata, de la 09:00 la 14:00.

RCS & RDS va moderniza gradual si va integra in noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezenta proprii existente la nivelul intregii tari.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.