Telekom Romania lanseaza oferta Galaxy S6 si S6 Edge

Telekom Romania lanseaza oferta Galaxy S6 si S6 Edge

Telekom Romania lanseaza oferta Galaxy S6 si S6 Edge.

Mai sunt cateva saptamani pana cand cele mai asteptate telefoane Samsung, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, vor ajunge in mainile clientilor insa, pana atunci, operatorii telecom au inceput sa isi afiseze ofertele cu privire la cele doua smartphone-uri, oferte care includ servicii de voce si date mobile.

Dupa Orange si Vodafone, iata ca, si Telekom Romania anunta propria oferta in ceea ce priveste cele mai noi gadgeturi Samsung Electronics.

Telekom Romania lanseaza oferta Galaxy S6 si S6 Edge:

Astfel, cei care optează pentru pachetul promoţional de 24 luni, cu abonamentul Nelimitat XXL, la 49,95 euro/ lună, pot achiziţiona telefonul Samsung Galaxy S6 32GB, la precomandă, la preţul de 1099 lei, iar modelul Samsung Galaxy S6 Edge 32GB la preţul de 1599 lei.

Smartphone-urile de top Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge lansate în România pe 17 martie sunt realizate din metal și sticlă și sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de utilizare. Smartphone-urile dispun de o cameră foto principală de 16MP și una secundară de 5MP, rulează Android Lollipop 5.0 și se încarcă de 1,5 ori mai rapid decât anteriorul model, Galaxy S5. Ecranul modelului Galaxy S6 Edge este primul ecran din lume curbat pe ambele margini.

Totodată, în perioada 18 martie – 5 aprilie, clienţii care fac precomanda pentru Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge vor intra automat în concursul organizat de Samsung Electronics România, în urma căruia câştigătorii vor putea călători în jurul lumii timp de două săptămâni. Mai multe detalii referitoare la mecanismul campaniei „Lifestyle Transformation Journey” sunt disponibile pe pagina de Facebook Samsung Mobile România.

Telefoanele disponibile la precomandă vor fi livrate începând cu 17 aprilie 2015.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.