LG G4 Stylus fotografiat inainte de lansare?

LG G4 Stylus fotografiat

LG Electronics va lansa in curand varful de gama LG G4, dar pana atunci avem ocazia sa aruncam o privire pe ceea ce pare a fi un LG G4 Stylus / G4 Note.

Cu toate ca seamana destul de mult cu G4 pe care l-am vazut acum aproximativ doua saptamani in cateva presupuse imagini de presa, desi unul din oamenii din executivul LG ar fi spus intr-un interviu ca varful de gama va arata total diferit de LG G3 de anul trecut, ceea ce putem vedea pe fotografiile de astazi, pare a fi un G4 Stylus, deoarece intr-una din imagini se observa (foto sus) stylus-ul (pen) atasat telefonului si pozitionat in partea din stanga sus.

Aceleasi imagini ne ofera o idee despre aspectul presupusului LG G4 Stylus, care seamana destul de mult cu G Flex 2, G3, G2 sau G Flex-ul original, datorita faptului ca retine acele elemente de design cheie.

lg-g4-stylus

In plus, aceleasi imagini ne arata versiunea de Android pe care acest presupus G4 Stylus / G4 Note o ruleaza, adica Android 5.0.2 Lollipop, precum si versiunea actualizata a interfetei grafice Optimus UX.

LG G4 Stylus ar trebui sa debuteze abia spre sfarsitul lunii august, daca data de lansare va coincide cu cea a lui G3 Stylus, de anul trecut.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *