Tabletele convertibile ASUS Transformer Book Chi lansate in Romania

tabletele convertibile Asus Transformer Book Chi

foto credit: Asus Romania

In prima saptamana a acestui an, la Consumer Electronics Shows 2015 (CES), in Las Vega, Asus a anuntat tabletele convertibile ASUS Transformer Book Chi (2 in 1).

Ieri, 26 martie, Asus in parteneriat cu Intel Romania, au lansat in mod oficial aceasta serie de dispozitive hibrid pe piata romaneasca, in cadrul unui eveniment ce a avut loc la restaurantul ALT SHIFT din capitala. Astfel, presa a avut acces la cele trei modele Transformer Book Chi: T90, T100 si T300.

“ASUS Transformer Book Chi oferă mobilitate, divertisment și productivitate. Sunt tablete elegante și accesibile oriunde, ce se transformă în laptopuri atunci când e nevoie. Ne bucurăm să le putem prezenta utilizatorilor din România înaintea lansării paneuropene de la Paris, de pe 30 martie și să anunțăm punerea în vânzare a vârfului de gamă”, a spus Ciprian Donciu, Country Manager ASUS România.

Toate modelele Chi din seria Asus Transformer se disting prin profil subțire, silențiozitate și performanță, toate posibile grație designului fără ventilator. T100 Chi este cea mai subțire tabletă Windows din lume cu o grosime incredibilă de numai 7.2mm, T90 Chi este cea mai subțire tabletă de 8.9 inci, măsurând doar 7.5mm, iar T300 Chi măsoară numai 1.65cm atunci când e andocat, fiind chiar mai subțire decât cele mai scumpe modele oferite de concurență. Pe lângă faptul că e uimitor de subțire, Transformer Book Chi oferă o senzație sofisticată și luxoasă prin construcția precisă și expertiza inginerească, combinate cu realizarea unui monobloc din aluminiu.

book-chi-asus

foto credit: Asus Romania

Toate cele trei modele beneficiaza de un panou IPS, stocare SSD, conectivitate USB 3.0 si sistemul de operare Windows.

“Inovațiile ASUS prezentate astăzi sunt posibile datorită avansului tehnologic pe care Intel îl are în domeniul mobil. Procesorul Intel® Core M este primul lansat din noua familie bazată pe microarhitectura Broadwell și construit pe inovatorul nostrum process de fabricație pe 14 nm. Valoarea acestui procesor constă în performanță sporită în design-uri mici, subțiri, fanless, și durată mai mare de viață a bateriei”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România.

Transformer Book Chi dispune de accesorii practice: stiloul Active Stylus, cele permite utilizatorilor să scrie, să deseneze și să noteze oriunde pe ecran, husa magnetică Chi TriCover și Chi Case – o protecție ingenioasă, din două piese, ce oferă o acoperire completă pentru tableta Chi și tastatură, permițând în același timp ca cele două să se detașeze una de alta.

Vârful gamei, ASUS Transformer Book T300 Chi este disponibil la vânzare la un preț de aproximativ 3750 lei (TVA inclusiv).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.