Campionatul European de Fotbal, Franta 2016, va fi transmis de Dolce Sport pe smartphone, tableta, tv si laptop

Campionatul European de Fotbal

Telekom Romania anunta ca au achizitionat in exclusivitate drepturile de transmitere in direct a Campionatului European de Fotbal 2016, ce se va desfasura in perioada 10 iunie –  10 iulie,  in Franta.

Toate cele 51 de partide vor fi transmise in direct pe posturile Dolce Sport,  detinute de compania Telekom Romania, 28 dintre ele in exclusivitate,  restul de 23 putand fi retransmise sau preluate de unul din posturile TV cu acoperire nationala,  adica,  cel mai probabil, Televiziunea Romana (TVR).

TVR ar fi pierdut aceste drepturi, datorita unei proaste managerieri a licitatie la care au participat mai multe companii.

Această achiziţie se alătură în mod firesc celorlalte mari competiţii cu care ne-am obişnuit telespectatorii. UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Italiei, Angliei, Germaniei şi Franţei, Liga 1 şi marile întreceri ale altor discipline sportive transmise în exclusivitate de Dolce Sport, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Naţiuni, mari turnee de tenis, WRC sau mari gale de box, au creat mari aşteptări în rândul clienţilor nosștri. Ne-am dorit această competiţie şi am cumpărat-o direct de la forul european pentru a oferi românilor cel mai mare eveniment fotbalistic al anului 2016, la care sperăm să participe şi Naţionala condusă de Anghel Iordănescu”, a declarat Vlad Enăchescu, directorul general Dolce Sport.

De asemenea,  meciurile vor putea fi urmarite de clientii Telekom Romanka si pe smartphone, laptop sau tablete, prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *