Evolio anunta serviciul de Garantie Premium

garantie premium

Evolio a anuntat astazi lansarea unui nou serviciu dedicat clientilor sai, unul care ofera garantie premium timp de trei ani de zile, precum si posibilitatea de a inlocui gratuit ecranul defect al produsului Evolio in cauza, fie ca e vorbat de un smartphone, un GPS sau de o tableta.

Acest tip de serviciu denumit Garantie Premium, poate fi achizitionat in acelasi timp cu produsul Evolio sau in maxim 30 de zile de la cumpararea acestuia. 

”Evolio este brand-ul românesc care oferă cea mai bună calitate din piață, iar preocuparea noastră este să îmbunătățim în permanență serviciile oferite clienților. Garanția Premium reprezintă angajamentul nostru pentru calitate și servicii postvânzare de cel mai înalt nivel”, a spus Liviu Nistoran, Președintele Evolio.

Garantia Premium costa si reprezinta aproximativ 10% din costul produsului Evolio, dar nu mai putin de 39,90 lei pentru smarphone si tableta sau 29,90 lei pentru GPS. Serviciul este disponibil pentru toti utilizatorii produselor Evolio, indiferent de locul sau modalitatea de achizitie. Acesta poate fi cumparat din magazinele companiei din Cluj, Timisoara si București, online de pe EvolioShop, sau de la magazine partenere inrolate in programul Evolio Premium, la momentul cumpararii unui nou produs.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *