Specificatiile Sony Xperia Z4 scurse online?

Specificatiile Sony Xperia Z4

Sony Mobile urmeaza sa isi lanseze varful de gama in materie de smartphone Xperia Z4, in urmatoarele doua luni de zile, cel putin asa se estimeaza. Insa, pana atunci, specificatiile telefonului par sa fi iesit la suprafata cu ajutorul unuia dintre cele mai apreciate site-uri de benchmark grafic mobil, GFX Bench.

Specificatiile Sony Xperia Z4:

Conform listari terminalului Sony E6553 (se presupune ca ar fi vorba de Z4) pe site-ul GFX Bench, flagshipul Xperia Z4 ar putea sosi cu un ecran Full HD cu diagonala de 5.1 inci, cu un procesor pe 64-bit octa-core Snapdragon 810, 3GB memorie RAM, 32GB spatiu intern pentru stocare, accelerator grafic Adreno 430, camera principala de 20MP (senzor Exmor RS IMX), camera secundara de 5MP si sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Divizia Sony Mobile din cadrul companiei nipone ar putea anunta smartphone-ul Xperia Z4 in cadrul unui eveniment dedicat pana spre jumatatea lunii mai a acestui an.

Ce parere aveti despre specificatiile Sony Xperia Z4?

sursa

1 Comment

  1. Nume

    02/04/2015 at 10:46

    O fi Xperia (Z…Zn) tare în specificații, dar pe afară e vopsit gardul… Am un Z1 (lăudat la momentul respectic ca fiind cel mai bun telefon cu cameră), face poze de tot c…tul, mi-e rușine să spun la prieteni ce telefon am. Degeaba re un ditamai senzor de 21 MP, dacă pozele ies NAȘPA. De ce alte chinezării care au același senzor Sony fac poze MULT mai bune? Să nu mai zic de update-uri, care apar și la jumătate de an după ce le-a lansat Android… Căscați bine ochii când cumpărați ceva, citiți pe forumuri:http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1-Z1s/bd-p/Xperia_Z1

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *