LG anunta noul display 2K, care va echipa telefonul LG G4 in 2015

LG anunta noul display 2K

Astazi, LG Electronics a anuntat lansarea unui nou panou LCD pentru smartphone. Noua generatie de afisaj va dispune de o diagonala de 5.5 inci, rezolutie 2K si o luminozitate mult mai buna, in special pentru ca, continutul sa poata fi lizibil in bataia soarelui. Noul afisaj va echipa noua generatie de flagship al seriei G, LG G4.

Producatorul sud-coreean sustine ca noul display 2K (2560 x 1440 px), are o densitate de 538 pixeli per inci si o gama de culori cu 20% mai bogata comparativ cu afisajele deja disponibile in piata de smartphone. De asemenea, multumita noii tehnologii adoptate de LG, denumita Advanced In-Cell Touch (AIT pe scurt), acest panou tactil ofera o senzitivitate excelenta, chiar si in cazul in care panoul plin de stropi de apa. Rata contrastului in cazul acestui afisaj, este cu 50% mai mare in comparatie cu display-urile conventionale Quad HD, in timp ce luminozitatea a crescut si ea cu 30%, fara a creste consumul de energie.

Mai sunt 25 de zile pana la grandiosul eveniment de lansare al lui G4, eveniment ce va avea loc pe 28 aprilie simultan in 6 mari orase de pe glob.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *