Jaf ca in filme in India. Hotii au crezut ca e un tir plin cu telefoane Galaxy S6

samsung galaxy s6

Au jefuit un tir crezand ca e plin cu unitati Galaxy S6

Noile flagshipuri lansate de Samsung, adica Galaxy S6 si S6 Edge par a fi un motiv perfect de a incalca legea, mai exact de a-ti risca libertatea. Nu, nu indemnam pe nimeni sa faca asta, dar se pare ca in India a avut loc un jaf asupra unui tir ce transporta componente Samsung necesare fabricarii smartphone-urilor, alaturi de piese de masini, transportul venind de la aeroportul Indira Gandhi, indreptandu-se spre Noida. Incidentul s-a petrecut in noaptea de 1, spre 2 aprilie.

Transportul a fost interceptat de hoti, iar soferul si colegul lui au fost batuti. Imediat dupa mica altercatie, hotii au dezactivat GPS-ul de pe masina, luand-o apoi la fuga. Marele ghinion pentru ei a fost, ca tirul nu transporta telefoane Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, asa cum probabil se asteptau, ci placi de baza si circuite integrate necesare pentru fabricarea de smartphone-uri Samsung. Chiar si asa, jaful, conform politiei din Delhi, este cel mai mare din istoria orasului indian, deoarece valoarea totala a bunurilor depaseste suma de 4 milioane de dolari.

Din pacate, hotii nu au fost prinsi, insa politia e pe urmele lor. In acelasi timp, anumite zvonuri indica faptul ca jaful a fost unul foarte bine planificat, si ca atacatorii au fost in numar de 4, unul dintre ei fiind fost angajat al companiei de transport, in timp ce un altul ar fi sofer la aceeasi companie.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *